Ma budi bez brige Pupo. Ja rado primam kritike i nakon njih gotovo uvijek razmislim o onome što je rečeno. Od pohvala ionako nema neke pretjerane koristi. Mislim da je nemoguće ne primiti kritiku, ali to ne znači da ću istu uzeti za ozbiljno, jer na kraju balade svaka budala ima svoje veselje i nisu sve kritike konstruktivne i dobronamjerne. Čak bi se usudio reći da se 90% kritika svodi na nametanje svog ili (koliko god to nevjerojatno zvučalo) tuđeg mišljenja. Ovi plavi LED ventovi nisu prvi, a bome ni zadnji koji će proći kroz moj kejs. Sve mi to ionako relativno brzo dosadi, ali kroz godine igranja s raznim kombinacijama, shvatio sam da su same performanse totalno nebitna stavka, jer su gotovo svi ventovi (osim teškog škarta) tu negdje. Dapače, ovi Xigmatek ventovi (CLF i XLF serija) su u skoro svim primjenama (osim kao vent za radijator od vodenog) podjednako dobri ili čak bolji od razvikanije ružne braće.
Citiraj:
Autor The Man
Pošto se nekima od vas nisu dopali moji Xigmatek Crystal Blue LED ventovi, slobodno predložite neku alternativu. Meni je naprimjer ovaj vent skroz simpa, pa ako ga netko ima, bio bih mu zahvalan za info iz prve ruke.
|