Aha, ja sam mislio da je i tvoj PWM, nisam ni skužio. Ma moj je PWM, ali zna se zavrtit kada se igraju igre(spojen na 4pinski konektor kod chipseta, znači sistemski vent, ide po temp MBO-a) i zna doći do 1350 RPM. Ali dobar propuh tada radi. Ja si isto kontam uzeti neki SSD kada se malo love skupi, to mi je tiha patnja.
Nego, pitanje za sve kejblđobere/moding freakove

.
Isplati li se uzimati onaj filter za prašinu što ima za kupiti? Naime, na upuhu mi je 120mm vent na 7V, a pošto računalo stoji na podu skužio sam da taj vent vuče prašine(ne da je ima puno, nego ono nakon cca 2 tjedna možeš vidjet na HDD-u da ima malo prašine, tek tolko da se vidi), pa sam mislio to uzeti. Još jedna stvar, isplati li se zatvarati bočne stranice kako bi se sprječila prašina? Hoće li imati velikog utjecaja na temp? Mislim da hoće, jer ovaj vent u upuhu puše kroz kavez za diskove koji ima dosta lima pa zrak baš i ne ide nešto previše, a i cooler na procu nije kao većina danas pa da vent puše prema iza, nego je vent okrenut kao na box cooleru pa puše prema procesoru. Savjeti?
Ako bude trebalo slika imam neke, ali nije baš kejbl đob napravljen