@Nikky
Trenutno je spojen Edimax AR-7048A preko route moda. Posto sam jucer bil malo u depresiji oko neta zabrijo sam da imam SX763 dok sam jos imao maxTV prek tcoma, al ustvari ispostavilo se da je to ST 780WL mislio sam otkljucat ga i napucat Annex A na njega al to je bilo vezano uz SX763, (kasnije sam skuzio da ubiti onaj ST 780 nemoze biti Annex A ustvari).
Sto se pak tice C-010-I legendaran modem, s njim se moze sve

Dok sam bil na tcomu najprije je bil spojen preko "USBa", a kad sam otkrio route mode za njega bio je to pravi preporod (afkors sve sto valja tcom nedaje podrsku za to pa je i to bilo na vlastitu odgovornost) Ugl za reconnect je trebalo brat bratu punih 3 sekunde mislim i pici dalje.
To su bili zlatni dani rapidsharea itd. E sad je samo pitanje kako podesiti C-010-I da radi s Optimom jer je to i Annex A/B modem kojem se annex doslovno promjeni s 2 klika misem i nikakvim daljnim filozofijama i kerefekama.
@Pupu
Danke, ajde sad si me barem malo oraspolozil s ovime vidim da je jucer bio totalni kaos ljudima, a kad ti se tako nesto desi uvijek pomislis na najgore.
Uglavnom kod mene je sve riknulo oko 6 i tako je drzalo do nekih 11 il pola 12 uz poneku uspjesnu konekciju u trajanju od po par minuta.
Uglavnom po pitanje o Siemensu c-010-I i dalje stoji pa ako netko zna kako ga natjerat na optimu nek slobodno napise.
LP