View Single Post
Staro 07.05.2012., 12:02   #201
shoki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2004
eeeee momci
imam doma (na poslu sam sad, poslikam navečer) prvi komp na kojem sam ja nešto radi okao klinjo:
386 SX na 33MHz, LAPTOP. 7" monokromatski ekran. Mislim da je par desetaka MB Harda.
na tome sam ja proveo vremena i vremena u qbasicu, pokušavajući 'sjebat' one gorile koje su se gađale bananama... ili igrajući princa od perzije (dan danas ne znam kako završiti onaj dio kad se boriš protiv samog sebe)... Ili nabadajući po win3.11... joooj...
Lap radi, ali mislim da je buraz počupao RAM, i znam da mu je ekran odjebo, ali komotno se preko VGA spoji na vanjski... Također, krepala mu je CMOS baterija.
Moram to upogoniti...

U to se vrijeme slinilo za prvim pentiumom (vidio ga u dućanu nekom preko puta Mimare, bio prvi pentium (svi ga zvali 586) na 75 MHz).
Poslije za zvučnom karticom (buraz nabavio SB AWE 64, pre brutalna kartica),
Pa poslije za prvim voodoo-om...
eh...