View Single Post
Staro 06.05.2012., 00:35   #9281
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
ili moj um nije dovoljno bolestan
oooooo.......... ovo je daleko daleko od bolesnog, vjeruj. da znas sto pricam nebi ovako olako izjavljivao da je panov labirint bolestan . mozda donekle uvrnut, ali nikako bolestan.

i da, sve ti ovisi da li volis fantaziju / bajku / takvu tematiku. meni je film vrlo dobar, uzivao sam gledajuci ga, prije ono, fest godina.

a veceras je napokon odluka pala za pogledati TRON. i moram reci - zadovoljan, cak sa prvim dijelom filma sam odusevljen, generalno pricom i efektima, cak i povezivanjem s radom i arhitekturom samog racunala.......... ali mi je pogubio u drugom dijelu kada ovi bjeze prema MCP-u, ne znam, tu mi je poprilicno film pao.
i da, u tom prvom dijelu sam imao onaj osjecaj kao da gledam crtic koji jako volim i pratim ("stariji" se sjecaju takvih crtica, prije rata) i uzivam u svakom trenutku. to nisam osjetio vec jako jako dugo, cak sam i gledao te neke starije crtice, danas su mi glupi . ali TRON, IMHO, zasluzuje gledanje, i 30 godina od kako je snimljen. prvenstveno jer je masta rezisera ili ko' je god smislio film na debelo zavidnoj razini, svaka mu cast! danas je jako tesko vidjeti ovako nesto (govorim kao ideja, ne kao izvedba), a kamoli prije 30 godina kada je takva tehnologija jos bilo relativno u prvim koracima razvoja...........

Burko je offline   Reply With Quote