Citiraj:
Autor xulos
katmai je P3 ako ne grijesim ?
|
ne grijesis niti najmanje, ima ja upravo takvog ljepotana:
imao sam dva ovakva identicna, pojma nemam vise otkud i kada su zavrsili kod mene, no bio je cilj sklopiti dvoglavu slot 1 masineriju i gurnut u neko kuciste sa pleksi stranicom, i negdje u sobu kao izlozbeni funkcionalan primjerak stavit komp. imam cak negdje i dvije ploce, neka mislim IBM drlja kojoj fali riser pa nece sljakati (zivjela standardizacija), i gigabajtica kojoj je 66 MHz max fsb, pa sam odustao od svega. a u meduvremenu je jedan odlucio prekinuti svoj zivot, pa je zrtvovao svoj aluminij za
hladenje VRM-a jos uvijek mi zahvalne HD4870 
.
a inace moj prvi komp je taman prijelaz slota 1 na socket 370, bio mlad i glup sa 1500 DEMova u ruci, i "ponosni" vlasnik pcchips kombo ploce i celerona na cak 550MHz! a neizrecive srece!, pa ploca nije imala niti AGP, frend me ubijao u pojam sa rage + P2 na mislim 500MHz, a ja sa sisovom integrirkom

(vrijeme warcrafta3 i quake3 arene). a ovo za kombo - slot 1 ili socket 370

.
ali ajd, to je bio prvi komp na kojem sam se ucio sve sto danas znam, i softverski i hardverski. kad se samo sjetim, svakih par tjedana reinstalacija 98ice na ogromnom (tada, ~2000-ta) hardu od 10.2GB

.