View Single Post
Staro 04.05.2012., 14:24   #9262
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Pogledao 127 Hours (2010) - ne zelim dati ocjenu jer bi bila niska i presubjektivna. Nekima je ovo vrijedno 6 nominacija za Oscara, nekima nije ni za bacit oko. Meni uopće nije lego makar razumijem poruku koju nosi. Monotonost razbija ludilo i psihičko stanje glavnog lika što je za očekivat, ali film predugo traje za ono što je. Uglavnom, kakva je tema i radnja, po meni je dosta dobro snimljen i napravljen.

Znaš da je snimano prema istinitom događaju? Ovako iz tvog komentara bi se dalo drugačije zaključiti. Jer film je malo težak i naporan, i da je to samo film nebi vjerojatno dobro prošao, al ovako, pošto je prema istinitom događaju, ipak je to onda malo drugačije perspektiva gledanja.

Samo je onaj prvi dio s onim ženskama ubačen ovako, uglavnom na wikiju sve piše lijepo.

Citiraj:
Autor Rudy Pregled postova
The Avengers...rulaju
vidi se stvarno da je film skup, nije se stedilo...uglavnom definitivna preporuka
p.s. ima i F35 scena za BFovce

Ja nikako da se odlučim da odem pogledati, najbolje bi bilo kad bi mogao pogledat Avengerse pa Battleship, da nemoram 2put do kina Jedino mi ovaj Captain America nikako nije sjeo, al pregurat ću, ako zbog ničeg, onda zbog Scarlett Johansson.