Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 03.05.2012., 23:21   #484
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ti mora da si bio u nekoj Kafkinoj zgradi ili u najmanju ruku kod gospodicne Ivanove. Savijesnost koja zraci iz tvojih navoda je na visini

Podrzavam razmisljanje i red koji se treba iza sebe ostaviti ali, to jednostavno ne funkcionira tako kruto u praksi kod vecine zgrada.

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ma naravno, a kran/korpu od 10+ metara (za dohvatit oluk koj je na cosku zgrade ) inace drzim u garazi pa ce to biti piece of cake . Ili bi ti platio korpu/kran/vatrogasce cisto iz savjesti da zatvoris tu rupu ? Bi malo sutra (ko i ja ).
Pa bas to sto kazes. Ako si vec proveo (na nepristupacnom mjestu) instalaciju i uredno proveo odvod, zasto bi isao ponovo skidati? Kod mene je prije koju godinu bila renovacija fasade + novi odvod i sve je od nule pospajano. Zasto bi to ikad isao skidati? Samo odspojis ostatak i ostavis da uredno stoji, ako je vlasnik bas odlucio micati klimu. Kome bi to moglo smetati? Stoji i ceka neku drugu klimu ili zaboravljas da uopce postoji.

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
nije tvoj/moj nego je od zgrade tj. firme koja "upravlja" zgradom moze uvijek reci da si ga unistio i trebas kupit novi .
Koliko tebi treba advokata?
Visage je offline   Reply With Quote