Citiraj:
Autor SileTzar
Samo da vam velim tko je pravi drug u nevolji, dođemo do Tomislavovog doma prije spusta na Mrcinu-57-52-55, i skužim da mi je vrlo draga majica ostala u Lugarnici. Da li da zovem da mi ju konobari spreme, kad ono kurac, Daniel se zapiči dolje i vrati kroz 10min s majicom sa sobom.
Odlična vožnja danas. Cuks, pope_on_dope i ja Lojstekom, Destro i Zubich sa zapada, gore sreli Daniela i Marka iz Protee. Kolektivni spust gorespomenutom stazom s onom devijacijom preko ceste na 57icu da izbjegnemo kanale - nisam se strgo nijednom majke mi - i onda Destro i ja preko Šestina na Pantovčak i Stepinčevim putem do Britanca. Jebenica. Ok malo smo lutali po šumi na Stepinčevom putu jer mi je bilo čudno kak je tak kratko, ali eto 
Radler na Tuškancu u parku sjeo fantastično, i lagano svako na svoju stranu.
Sretan vam svima 1. maj. 
|
Stvarno je Daniel legenda. Mora se priznat da je otprasio dole po majicu bez da je rekao "a". Cak se i vratio gore, a da se decki jos nisu stigli ni spremit
Taj Stepinčev put je bas fora. Imas filing kao da nisi u gradu
Citiraj:
Autor danielzg
Ma nema problema Sile..kad mogu uvjek rado pomognem...spust je bio zanimljiv u svakom slucaju..Sile je danas dobro odvozio iako sam ga malo zezo...Kad ti Cuks puse za ledima nije ti svejedno  Destroj di si nesto na zadnjem djelu staze?znam kad smo krenuli da si bio iza mene....
|
Bogme ste fino vas 2 odvozili to na tvrdorepićima
Ima jako "lijepog" korijenja na 57ici
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Odlično je vidjeti da se praktički skroz do centra možeš spustiti šumom, stvarno genijalno!
Izašli smo 500m iznad britanca.
|
To su mi Onyx i Vuco pokazali prije par voznji

..jos nisam znao da se moze skroz kroz sumu do samog centra.
Sto se tice danasnje voznjice stvarno je prava uzivancija, fora stazica. Pogotovo onaj prvi dio kad se krene od Tomislavca.
Tu je i track, nadam se da je tocan jer Endomondo u zadnje vrijeme zna malo kenjat
Evo i pokoja slikica:
Lonjscina, momci hrabro prolaze provaliju
Klupice
Sile se prikrada i ceka da Pop okrene ledja pa da mu mazne bajk
Dio uspona nakon stengi
Miting point as usual, Stara Lugarnica