Pozz ekipi!
Evo jedan vjerni citatelj i pratitelj foruma koji ne posta bas cesto, ali redovito koristi savjete od postova objavljenih na ovom forumu

. Naime, odlucio sam se za kupnju novog bicikla i ostao poprilicno zatecen koliko je industrija otisla daleko. Prije jedno 5-6 godina kada su mi ukrali Scott-a od 5k kuna (tada sam radio rute 30tak km) odlucio sam vise ne kupovati bicikl, ali sam u zadnje vrijeme dobio neopisivu zelju sjesti na novog ljubimca. Kako sam si zadao cjenovni rang od +-3.5k kn prosetao sam se Vlaskom i totalno se pogubio u modelima, diskovima, ramama itd. Bicikl bi prvenstveno koristio za voznju po Maksimiru, gradu i Sljemenu po potrebi. E sada, molio bih Vas cijenjene bicikliste koji ste ipak poprilicno vise u svemu tome od mene trenutacno, ako mi mozete barem dati neke smjernice da ne lutam 2 mjeseca i na kraju ne kupim nista, nego da suzim izbor koliko je to god moguce. Modeli koji su mi uglavnom zapeli za oko su Trek i Marin (iskreno ostale nisam bas niti popamtio), ali sam primjetio da nitko ne drzi Scott-a (da ga bas ne izbacim iz utrke jer sam s njim bio super zadovoljan).
Svaki savjet je dobrodosao!
Hvala unaprijed!!
Pozdrav