Citiraj:
Autor zubich
e da, čuks, ajd sutra onda zemi onaj alatić koj mi je još ostao kod tebe, znam da je radapciger u igri i još nešto samo se ne sječam što
|
Ajd ak ti nije problem ostavi mi to jos koji dan jer svaki tren mi treba stic zatezac lanca, ocekujem ga do kraja tjedna pa ti onda vratim kad to sredim tak da ne trazim sad po selu
Citiraj:
Autor SileTzar
Odite vas dvojica gore s zapada, Cuki, ja i ako hoće pope-on-dope ćemo po Lojsteku, taman se vidimo oko pol 12.
|
Meni ovo odgovara
Citiraj:
Autor JackZg
Ja sam debil...vozim se s malom i dam joj dir, i prvo kaj kazem i ponovim 3puta pazi na kocnice. Ona kaze ok, i kaj nije stisla 20 sekundi kasnije kocnicu na ravnom, sa 3 na sat i prebacilo je prek volana. Obje slx-ice dobile po picki, izgrebane. Grip sjeban, cep za grip otisao, volan isto dobio. Sam sam je pitao jel ziva, i otisao doma.Skoro sam zivcani slom dobio. Valjda je ok.
|
Moram priznat da sam znao sta je bilo i prije nego sam procitao tekst do kraja. Nasmijao sam se na prvu, al nadam se da je cura ok. Jbg, drugi puta ce opreznije. Takve su zene
Btw, cepova za gripove imas kupit u bilo kojem bike ducanu, oko 4-5 kuna je komad.
@Sile - u pola 10 kod fontane. Laku noc