Citiraj:
Autor IcyTexx
/snip
|
Znaš i sam kak je to, moje isprike što sam reagirao malo jače

, ali dapače, činiš mi se ok dečec, samo u tako nekim razmišljanjima se činiš prenapadački nastrojen, nastupaš kao da je tvoj nepogrešiv odabir
--
No doro, idemo dalje
Ajmo konstruktivno. Evo neke koje sam izdvojio sa papira na kojem imam 12 sluški napisano. Ako itko zna ponešto o njima nek mi napiše, ili barem mišljenje dal se isplate za tu lovu, birao sam neki price-performance prema reviewima...
ove sluške: jeftine, kažu dobar zvuk, pogotovo za cijenu od cca 25$, ružne ko vrag, ali možda uživo budu ljepše.
RHA MA-350: cijena umjerenih 45$, prekrasne, metalno kućište, o zvuku nema puno informacija po netu, ali ono što sam našao kažu da su solidne, s njima bih se najradije kockao.
soundmagic e30: duplo skuplje od prvih = 50$, bolji zvuk, nisu ružne, ali niti pretjerano lijepe, nisam policajac...
NU NE700M: izgledaju odlično, metalne, prednost: imaju mikrofon, još bolji zvuk, 65$
HD RE-ZERO: najskuplje i sa carinom i pdvom osjetno probijaju 500kn, tako da sam ih stavio zadnje, a zadnje su mi i na popisu. Da ih uzmem trebao bi me netko osobno uvjeriti da su sluške odlične i da mi ih da na dan dva na testiranje