Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 29.04.2012., 13:34   #25548
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor AMD Pregled postova
Ne muči mene mamurluk. Još sa petka na subotu po noći počeo me je bolit želudac malo desno od žličice. Bolilo me je samo kad bih jako udahnuo, progutao nešto i podrignuo se. A podrigivalo mi se dost često. Ko da mi je netko stavio kamen u želudac. Vjerojatno sam nešto pojeo ili prehladio sa ledenom pivom.
Subota liječenje. Odmah ujutro controloc, kruh pašteta i sve nekaj lagano. Popodne krenuo po špeku, kobasice, šunka. Pa nastavio kod "Špička", pa gemišti. Pa došli doma i opet po narescima i gemištima. Oko pola noći nisam više osjećao niti želudac, ni glavu ni ruke ni noge.
Budio sam se svakih dva sata, a u ustima ko da mi je netko stavio ljepilo za tapete. Liječio se mineralnom, usput pojeo jedan zagrebački i oko 4 ujutro vidim pun tanjur kolača u frižideru. Probao jedan drugi treći, pa zalijao mlijekom i probudilo mo oko pola šest kad sam otrčao do kupaone i zagrlio školjku.
E zato pijem čaj i jedem ajmprem juhu.
A ja sam baš nekaj mislil da ti donesem jedno dobro ohlađeno vrhunsko pivo da dođeš k sebi...
Bolje ne vraga izazivat.