Evo ja neću tak šturo ko naš skroman prijatelj Miki, ja se ipak želim i pohvalit malo

Krenuli smo od mene s Malešnice u 2:15, sa bajkovima u caddyju, do parkinga na ulazu na bikču, i krenuli, kao, laganini do gore, no, na kraju je završilo tako da sam uz početna čekanja Mikija, od stračare do vrha odradio za 53 minute

Moj novi osobni rekord <3

Spust je trebao biti 57/55 do klupica, na prvi greben, pa bikča gore i strmopeć, no... Kako drugi dio staze nisam čekao Mikija, a kod mene je bila jedina voda, mali je bio suh pa se previše izmorio do gore, odlučeno je da se ide na singlicu do hunjke, gore na 20ku, pa na "križanju" prema pilani i onda se samo držet lijevo i dođe se na početak uspona za strmopeć

Ovo sve smo odjurili brzo i sa flowom da je i meni i njemu pojedeno tek malo preko pola hoda na vilji, a ko je probo zokija, zna kak je mekan....

I na kraju, šećer, SVE switcheve sam prošo isključivo front wheel pivotom (Nik i onaj 3. (lijevi) sa drvetom se da

), naravno ne sve od prve, ali 2 od 7 od prve ostale 2-5 pokušaja

(nabrijali me ovi filmeki kaj sam postao "ujutro" na stmopeć
Evo sad sam se i nahvalio, ali ova vožnja danas me toliko razveselila, kad vidiš da napreduješ i gor i dol i skill.... Ma savršeno, sretan ko malo dijete....