Danas je mala al´jaka druzina (Jack, Lovrix i ja) s pojacanjima (Jazzman i Elivis koji su nam se pridruzili od Lugarnice) stukla 2x Sljeme.
Spust br. jedan stazom br. 39 preko Srneca - za mene cista uzivancija, pogotovo tehnicki zahtjevna singlica uz potok. Na spustu ima doslovce svega, i staza nije za pocetnika.
Jazzman je konstatirao da za njega od sada pojam singlica, ima sasvim drugo znacenja, he he...inace, po prvi put sam ju ispedalirao bez spustanja noge na zemlju, tako da sam sam sebe iznenadio - mozda bas zbog spda
Danas je Jack kupio od mene stitnike za koljena, i dobro da je, jer da nije sad bi jedno vrijeme apstinirao od voznji...naime, uspio je "potpisati" oba, i to posteno.
Ja sam pak kako i prilici, lovu od stitnika pojeo u Maloj Hunjki
Uspon cestom, psihicki naporan i dosadan, Elvisu je posebno prisjeo jer je ispraznio baterije do kraja.
Na Hunjki postena pauza uz jelo i pilo, Elvis nastavlja solo prema zapadu a mi 20kom pa na pilanu. Nekako mi je danas bio dan za ganjanje pa sam si dao oduska posto svi znaju stazu pa nije bilo potrebe za nekim nacekavanjima. Secer na kraju u vidu pilane dosao je kao narucen.
Nije pukla niti jedna zbica

Meni vrhunska voznja danas, zanimljivo da nije bilo previse biciklista, kako s PCEa, tako i ostalih.
Par fotki:
Ova je za Sileta

: