View Single Post
Staro 26.04.2012., 21:27   #22270
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Brzi Picek Pregled postova
ok, znači može proči onaj iz peveca za oko 2000 kn, ima sve kako mi se sviđa, valjda i vredi
eventualno ako ima koji negdje bolji od toga, s time da stvarno nemam namjeru dati više od 3000 kn, za toliko ču prodati jedan motor pa če mi ostati lova za bajk
ah kile..kile... ajmo reći 120 kg
S biciklom od 2-3k kn zaboravi da bus isao nizbrdo po sumi, to je za kulturnu voznu cestom, makadamom, nasipom i sl.

Gledao sam bajkove za frenda i okvirno za 2800kn dobijes Acera razinu opreme, suntour xct vilja i v-break, ako ulovis nekakav popust onda za tu lovu idu mehanicke disk kocnice.

Na masu od 100kg i vise, kotace mozes odmah mijenjati, a onda kocnice ako mislis ici po sumi...recimo izdrzat ce ti cca 700-800km max (oliti 20 voznji na Sljeme), a onda ces promijeniti pol bicikla, a do kraja godine ce ostati samo okvir od starih dijelova.

Daklem, ako mislis ici gor/dol po sumi odmah povecaj budget za duplo, a ako gledas da ima straznju suspenziju racunaj na jos jedno duplanje budgeta (najmanje)
Ukratko, aktivno ganjanje bicikla po sumi = rupa bez dna.

Ja sam si bas razmisljao kakav sam motor mogao kupiti umjesto bicikla...lepi

...daklem Pevecikli, Kinezi i ostalo smece po trgovackim centrima u startu odmah prekrizi.
Nik je offline   Reply With Quote