View Single Post
Staro 25.04.2012., 21:56   #3738
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Malo sam bil vredan kak bi se reklo u narodu jel Ajmo ispočetka. Kupljeno kućište mi je bilo malo...dosadno:

Htio sam ga malo prepraviti ali nisam htio nešto napadno već decentno...i da je prozračnije...i tiho...pa krenimo redom:

Nakon isprobavanja raznih kombinacija boja odlučih da se mi ovo najblje uklapa u ostatak ergele. Obrub tamno sivi, rešetke crne (zavisi iz kojeg kuta se gleda, katkad izgleda da je sve tamno sivo), pokrovi gornjih slotova crni. Originalne kričave ledice zamijenjene - blaga plava za power led i crvena za HDD led + bojanjem sam namjerno velike pokrove obojao i dobio da kad svijetle da izgledaju kao mali decentni prsteni...meni najdraži dio moda definitivno Komp navečer može raditi a da mi soba nije osvijetljena ko Betlehem Idemo dalje:

Nema nekih većih modova u unutrašnjosti osim raspodjele kablova najbolje što sam mogao s obzirom da kućište ne nudi nikakve opcije skrivanja. Stražnji KamaFlow stavljen na gumice, ubačena GTS250 sa acellerom, na njoj Scythe SlipStream Slim 120mm 1200rpm. Ta dva venta + Kamaflow na Noctui se reguliraju preko potenciometra van kućišta dok prednji 170mm Xigmatek preko potenciometra u samom kućištu...naravno svi su na 5V Pržu sam izbacio jer mi ne treba, SSD je stavljen na vrh da drži višak kablova ispod gornje stijenke kućišta, dok je Samsung stavljen u Himuro Mini i sve lijepo na gumu od gaća...milina Na dnu kućišta sam izbacio one plastične nogice i stavio gumene da još malo sredi vibracije ako se pojave (Xigmatek). I na kraju - prednji vent je dobio pošteni Demciflex filter (odlična stvar inače - nakon rezanja se ne cufa a ne blokira puno protok zraka i radi odličan posao). A da - i na pol posla sam shebo kompletnu vanjsku gornju i bočnu stranicu...pa je i to bojano...čak nije loše izašlo

Zadnje izmijenjeno od: tomek@vz. 25.04.2012. u 22:25.
tomek@vz je offline   Reply With Quote