Da javim kakva je situacija.
Rastavio komp i na matičnoj nema nikakvih tragova da je nešto pregorilo barem vidljivih. Kako sam imao sama sata disk nisam mogao testirati ništa tako da sam danas uzeo sata pržilicu od prijatelja i matična normalno prepoznaje uređaj i na sata1 gdje je bio disk koji je izgorio. Disk sam probao kod prijatelja ne prepoznaje ga a vidi se da su pinovi na konektoru zrni i lijepo zagorili (kojih 3-4 komada) tako da mislim da sam samo u minusu za disk i jedan sata kabel. Sve je na kraju ispalo dobro jer sam bio u isčekivanju novog diska koji dolazi sutra. Podatke bitne imam na sticku usb tako da nije neka velika šteta samo disk od 320GB. Samo mi nije jasno zbog čega je disk izgorio i bijelo se zadimilo jer je sve radilo do tog trenutka dobro, možda je kriv ovaj drugi naponski kabel za disk koji sam mjenjao. Mislim da mod može lockati temu jer sam riješio problem tj diagnosticirao kvar. Hvala svima na brzoj pomoći mislio sam juče da neće nitko odgovoriti jer sam i ja pizdio na disk i gledao LP

, opet drago mi je da je Chelsea dobila tako da se izbalansiralo dobro i loše