Citiraj:
Autor cuks
Ima netko pulley viska za Shimano XT shadow zadnji mjenjac? Ili mozda zna gdje bih nabavio lezajeve za isti?
Deda, ti si nesto govorio da imas, pa ako nisi prodao.... 
|
Koji ti treba, gornji ili donji ? Ja sam donji zamjenio sa burazovim kotačićem sa Alivio mašinice i radi bolje nego XT jer se po blatu ne zablokira mašinica.
Imam još jedan, gornji pulley ako oš...
Citiraj:
Autor danielzg
Danas je bila lijepa voznja..nemoze nam kisa nista  ..jebes muža kojeg malo kise preplasi..i vidim da je u zadnje vrijeme postalo popularno mjerit vrijeme pa da velim da je danas lojstek pao za 36min..a prije toga sam napravio krug i pol po dotki 
|
U jebote, rekord Lojsteka je 32min. Dobar si...
Citiraj:
Autor Onyx
Ja mislio da mi je vrhunac "karijere" Lojstek u komadu, a kad ono 2  (uz sićo guranja)
Hvala ti Sile za mučko provociranje koje je ujedno bilo i glavni motivator prema gore (kiša kao nije bila dovoljna  ) i hvala ti za moralnu podršku kada mi je naviše trebala.
Vuco pizda (vlastiti brat jelte) udrio po pedali (da se ne smoći) i "timski" nas ostavio da kisnemo ko đubrad
Spust kak veli sile - Pjur seks
|
Ja sam odvozio Lojstek drugi put za 55min uz sva ona stajanja valjda. S time da se mjerilo od Lonjščine. Kad se zainatim kiši, onda se gore tjera u 2-3 i napred 2. šajba....
Vožnja super, oba puta s time da je Čuksov drop svaki put sve više razrovan. A 18-icu nisam gro vozio, tako da je bila definitivno nešto "novo". Pilana je opasna kad je mokro, a birao sam rute po njoj majko mila...
Ali uspon je bio uf. Sunce, tuča, kiša i onda blato.
EDIT:
Zaboravio reći. Danas je na Lojsteku bila DH trka očito. Svako malo je netko dojurio...