View Single Post
Staro 21.04.2012., 18:16   #22128
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Epski dan, gore srednje brzo, odmor, pa na vrh preko crvenog spusta naokolo (barem nas par), dolje Mrcina-Cuksov drop-klasično do dolje. Malo gužvanja, malo sam pobrao stablo, niš novo ni spektakularno.
Ali onda kreće šou. Kao pitam Vucu jel žuriš kam, ajmo još recimo Strmopće odradit. Veli može, idu i Onyx i Jack. Krenemo Lonjščinom gore i uz zajebanciju i prcanje Onyxa da idemo opet skroz do gore fakat to i odlučimo.
Nakon Adolfovca krene tuča. Reko to je prolazno. Je kurac, nema nazad nakon križanja s cestom, oderalo nas je na najjače, mokri ko miševi, kod makadama za Runolist puna kućica ljudi a ionako bi obolili od sveg i svačeg, ajmo mi što prije do Lugarnice.
Drugi uspon, ali da vidite kako se pegla kad kiša dere. Što sporije ideš, to više vode popije i zemlja i obleka, ne mičeš se s mjesta pred kraj.
Gore se razbacali, pasivno izgurali neku ekipu kad sam skino tenisice kraj vatrice, sušenje i ajmo dalje.
Ali kud? Sve je mokro, nikom se ne da neš pedalirat previše, odluka padne na Puntijarku-18-pilana. SEX. Taman je i sunce izašlo, srokali se do dolje na najjače, blato frca posvuda, zasrali se ko svinje, ali bilo je prejebeno. Imaju dečki slikice, a ja samo track koji naravno da je pola samo jer kad se nebo otvorilo neš se sjebalo s Endomondom.
http://www.endomondo.com/workouts/lKHRk9SQkQ0
Netko je spominjao prave muže? Treba se žganaca jest
Fenomenalan dan.