Evo kratka crtica iz Lidla:
Mjesto: Jelkovec, vrijeme: petak, tema: prodaja biciklističkih đakonija
Dolazim okolo 7,50h na parking Lidla i vidim raju kako sjede u kolima okrenutim prema glavnom ulazu. Srednji stalež (seat, vw, škoda). U autu samo raja srednjih godina 30-40. Parkiram se do njih i izgleda kao da je red na neparne table koji čekaju 5lit benzine. Svi pogledavaju na sat...
7,55h - izlaze svi van, izlazim i ja. Uzimam kolica. Čekam. Svi provjeravaju na satove, ja nemam sata pa snimam raju i čekam trzaj.
KATARZA
Dolazi starija teta (oko 50-55 god.) uzima kolica, nosi neki ceger, u baloneru je oker boje, ima neki šešir i naočale (podebele, kontam da je dioptrije 2-3 u plusu). Kolica gura neki mladić (20 god. max). Apsolutno su neprimjetni i nitko ne konta koja im je strategija.
8,00 h - nešto je skljocnulo u vratima i svi krećemo prema tezgama. Idem u sredinu i s leve strane su mi bicke, majke, kabanice...i premišljam ja koje trebam, crne, crvene, plave...KAO ONO S LEVE STRANE upada ova teta i GRABI sve na čemu piše L, XL...
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, reko. BELAJ. TRPAJ!!!!
kreno i ja...potrpo robe, ni sam još neznam šta sam uzeo pa kad večeras pregledam javnem na forum šta imam i koje veličine pa ko 'će dobije po nabavnoj.
Zaključak: nije svaka baka, baka, ima i baka prerušena baka