Citiraj:
Autor 1v@n
Na koji to auto ide?
Ako je na ovaj BX, ne vidim smisao da felge vrijede više od auta, NHF, ali ćeš vrlo vjerojatno ne samo ostati bez felgi nego će im biti lakše da ti cijeli auto odnesu.
|
Već je na autu. Ne moras traziti smisao. Kupujem ono što mi se svidja. Da razmisljam na takav nacin automobil nebi uopce restaurirao niti ulagao novca u njega nego bi ga ostavio da trune, sva mehanika na automobilu je nova, na ljeto krecu radovi na plastici. Iako ulaganje u svaki malo stariji automobil nije ekonomski opravdano ja ovaj auto ne namjeravam prodati, tako gledajuci osposobljavam ga za duze vrijeme a jednog dana želim da mi bude u garazi. U obitelji je od 85', prvi smo vlasnici, kostao je 92miliona

, tip-top stanje. A uz to na ljeto kreću pripreme da se sredi BX 16v sa 160ks. Po meni je dobar kao i svaki drugi auto, dapače vjerujem da je zahvalniji od vecine automobila zbog uloženog dobivenog + ima masu opreme kao npr. serijski servo, diskove sprijeda i iza, zbog hidraulike tockovi ne mogz zablokirati, eventualno jedan

Naime imam jos jednog BX-a, 16v je sa 160ks, ide brutala, no taj zahtjeva puno veće radove tako da ce nazalost jos neko vrijeme stajat.
Trenutni je carbus model, ideja je na dva dvogrla Webera staviti kompresor i doći na 170+ks.
Btw, ne moras se brinuti za krađu, moram nabaviti još sarafe protiv krade, 1 saraf je 50kn, znaci 200kn

+ hidraulika je protiv kradje, spusti se auto, ne mozes ga ni šlepat, malo koja dizalica će stat ispod njega dok je spušten a i karoserija se spusti pa se ne moze pristupiti felgama jer ih prekrije

16v, 160ks, 230km/h+ ide svaki
http://www.youtube.com/watch?v=SMGnSBy27NI