View Single Post
Staro 19.04.2012., 17:24   #714
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
Hoćeš reći da ti full hd visokog bitratea radi potpuno fluidno? Da ti resizanje pdf-a od 200 stranica radi glatko dok ti se apdejta 5 aplikacija i svira muzika? Nekako mi je to teško za povjerovati, koji god bio rom u pitanju.

Zaboravio si uz sve to da uploadam video na youtube, te dodajem efekte na vlasitit video projekt u SOny Vegasu (ako postoji za mobitel), eh i da, usput radim u AutoCAD-u.

Citiraj:
Poanta je da se to treba moć,
Zašto bi to mobitel trebao moći?
Ako neko treba nešto za takve radnje kupit će i7 laptop, ne smartphone

Vrhunac onoga što mobitel treba moći je ponjeti ga van da služi svrsi (pozivi, sms, navigacija, nabrzinu nešto proguglat, slušat glazbu), doći kući, staviti ga u dock spojen sa TV-om, bootat Linux i surfati i slušati glazbu, ili gledati film.

Citiraj:
zašto ja nebi streamao film sa svog mobitela na tv i usput čitao nešto? Najnormalnija stvar.
?

Ti jednim okom čitaš PDF a drugim gledaš film?
Svaka čast.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Jesi ti to upravo rekao tko će čitati neki PDF na mobu? Evo primjer, voziš se u kombiju, van si ZG-a na putu sa poslom i upali ti se neka lampica na dashboardu. Skineš PDF sa neta od auta i tražiš kaj znači ta kombinacija. (ali ne, lakše je furati sve papire u autu za taj jednom u par godina trenutak kada se tak neš dogodi)
Ideš do frenda, strpaš filmek u 1080P, dodješ, spojiš jednim kablom na plazmu i gledate to. Ali ne, baš svi imaju media playere, prijenosne USB-e i kaj sve ne.
PDF ću lako pogledati i na mid range modelu, a kamoli na nekadašnjem high endu koji ima dexoed i zipaligned ROM koji leti, ali neću voziti, istovremeno gledati full hd vintage p0rn, googlati PDF od auta i usto ga čitati dok mi se apdejta 5 appova

Što se tiće streamanja filma kod frenda, opet ću to vrlo lako napraviti, ali neću pokrenuti Winamp na mobu dok streamam i neću uz to na mobu crop-ati drugi film u pozadini.