Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 19.04.2012., 02:53   #6260
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
@Imagine
Ti kao da si se rodio sa doktoratom

Joj.

Nitko se ne rađa s doktoratom pa nisam ni ja. Čovjek uči dok je živ.
Svo znanje ili informiranost koju ja imam se skupila tokom godina a ne u toku jednog dana kad sam odlučio napravit diy sub. Shvačaš?

Uostalom, kojeg vraga izvlačiš doktorat i znanje kad se nisam osvrnuo na to. Očito da nisi shvatio pa da probam ovako....

Ja nemam 2 blage veze o nogometu.
U životu nisam pogledao 5 minuti nogometne utakmice. U biti kad bolje razmislim pogledao sam jedino ono šta je bilo u Velon Mistu
Uglavnom ,jednostavno me boli ona stvar za nogomet. Oduvik tako bilo i ostalo.

Bez obzira što je to neshvatljivo muškom rodu oko mene, dvoje "ovisnika" koji stalno melju o kladionicama i dobroj zaradi me uvik nagovaraju na klađenje jer se to isplati. Daj novce - stavi na ove ..koeficienti itd...

Ideja o lakoj zaradi je stvarno primamljiva ali nema apsolutno nikakve šanse da ja uložim xxx kuna samo zbog toga jer mi netko kaže da je " ovo sigurno". Pošto novac nisam ubrao na stablu kladionica moj novac neče vidjet prije nego sam shvatim zašto je nešto sigurno ...a to če bit nikad jer me to ne zanima.

Shvačaš ?

Ti se prijatelju kladiš s svojim novcima.
O tematici nemaš pojma a novce si uložio na temelju jednog posta / preporuke. Na to sam se ja osvrnuo i to mi je bilo van pameti.

Več sam ti spomenuo da ja novce na berem na stablu. Zbog toga kad bilo što radim poslušam mišljenja par osoba i preokrenem internet doslovno naopako. Naravno da forumi služe za pitanja i da dobiješ pomoč ali ...da si imao volje par dana prošnjufati o tematici nebi pitao 99% stvari.
Ne shvati krivo . Ja sam za diy u svakom slučaju i imam volje nakucati materijala da ti stane pamet jer znam kako je to kad ti treba pomoč a ne hebu te pola posto. Al u ovom slučaju Kristijan očito ima daleko više volje pa ....

Što se tiče toga da ne želiš davati 2000kn više za spomenuti sub iz trgovine jer možeš napraviti nešto slično za 1000kn
Stvar je u tome da češ morati iskrcati više novca jer ti treba izlazno a nedostaje i malo elektronike da se poigraš s fazom da to sjedne.
Do kažeš keks cijena se popela na duplo a i dalje imaš "kemiju". Meni se čini pametnijim dodat još 1000kn pa kupit ono iz trgovine... U biti mi se čini pametnijim iči na spomenuti driver i plate amp jer usput i nešto naučiš. Kako god bilo lakše dodat 1000kn nego prodavat ono što si napravio jer je zapelo ili jer nisi dobio ono što si očekivao.