View Single Post
Staro 17.04.2012., 18:35   #21952
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Danas sam napravio nešto što sam mislio da još bar mjesec dana neću moći: praktički dvaput na sljeme otišao. track govori za sebe.

Prvi put sam išao sa zubichem/darkosom 10-9 skroz do vrha pa na 57-52 jer je imao dejt kod zubara u 14h. Onda sam na povratku na iličkom placu sreo Lovru, on pito oću se ić vozit, a ja jedva dočekao

Uz 20 minuta odmora doma, nešto klope, izletio opet i uspon opet 10-9 ali samo do Risnjaka. Lovro me fino oprao na nekim dijelovima uspona, ali nisam se dao
Bilo je malo problema sa Lovrinim pogonom, ali sam naučio na njegovoj greški i nosio sa sobom od onog dana pred tunelom kad mu je kurbla ispala ključ za taj šaraf. Dobro da jesam inače bi nosio bajk doma.

Devetka dolje, Lovro za mnom, max mu je 56kmph ako se sjećam dobro, meni sitnih 3kmph više, to sve u šumi naravno.

Meni je i dalje fascinantno kako ovaj endomondo bilježi da uspona imam cca 1300m, a spusta 1648m, ova druga brojka je točna. Krenuo sam i stao sa istog mjesta i sa iste nadmorske visine. Morat ću probati sportstracker pa vidjeti kako se on ponaša.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote