Ja sam bio jucer na nocnoj...ali hodacini
Samo cu napomenuti da se u pon. izlilo dosta kise pa je inace supersuha Bikceviceva poprilicno natopljena, te mi se sklizalo na dosta mjesta (i uzbrdo i nizbrdo).
Posto je danas cijeli dan vjetrometina (i sinoc takodjer), za ocekivati je da ce se staze dosta isusiti, ali podloga nece biti niti blizu dobra kao preko vikenda (he he, tko vam je kriv sto ste ostali cucati doma).
Inace nevezano za biciklizam, jucer sam na pol sljemena susreo Beogradjanina, koji je 3. put u zivotu u ZGu i kojem je bilo dosadno pa je skoknuo na Sljeme, i to bez rasvjete naravno, tip ne zna staze niti gdje je je okrenut u sumi, sva sreca da sam naisao pa je imao osvjetljenje.
Fino smo se napricali, bas mi je smijesan taj njihov naglasak

, pokazao sam mu Puntijarku, i Strmopec u silasku

...uglavnom covjek je odusevljen Sljemenom, i kaze sto bi on dao da ima ovakvo brdo maltene u dvoristu, jer u BGu nema kilometrima niceg slicnog.
Posto sam ja radio aerobni trening, tako sam se zapicio uzbrdo kao da me vragovi gone, lik je pratio jedno vrijeme (10min) i onda kihnuo...pricekao sam ga na Puntijarki, pa nizbrdo laganini zajedno.
Inace
ova ceona lampa je odlicna, ima regulaciju napona i zoom, na sirokom snopu kad su nove baterije baca 50-60m, a na uskom 100m.