Citiraj:
Originally posted by vga killer
Imam dva lika pa gledam koji mi je bolji pa da nastavim s njim.
Noja - Rogue
Jebivjetar - Shaman
|
Realno - igraj kaj ti više paše. Nema lošeg odgovora ...
Rogue je sjajan u solo igri i tu mu je najveća mana - nepotreban je za high lvl instance. S druge strane - izvanredan za PVP. S dolazećim honour systemom, vrijedi razmisliti ....
Shaman s druge strane je dobar za solo, ali briljira kao support bilo kojoj grupi. Kao second: tank/healer/damage dealer. Uz podršku totema - svaki party voli Shamana uz sebe. Kasnije postaje izuzetno bitan u instancama. U PVP-u je dobar koliko i onaj tko ga kontrolira. Casteri, warriori i Paly-ji jambraju da je Shaman IMBA i da ga se ne može koknuti ..... može se ali nije lako

.
Na kraju - lakše je igrato roguea jerbo ne zahtijeva toliki micro. Iako je PVP sam po sebi zahtijevan, rogue ima prednost jednostavnosti.
Shaman s druge strane ima ogromnih mogučnosti parirati manje/više svakoj klasi, ako TOČNO zna koji toteme/shockove upotrijebiti. Tu je najbitnije mana managment. Jednom kad Shaman izgubi manu - on gubi i bitku ....
Ovo je kratak overwiev s moga gledišta. Savršeno je pristran, ali to je ponajviše jerbo imam poprilično uspijeha sa Shamanom u PVP-u ^^ ( tu ne mislim na gank već MAX 2 lvl-a +- )