View Single Post
Staro 19.04.2005., 03:22   #2433
Konan
Banned

Konan's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Trek
LOL a dobro ja sam treker se vidi iz nicka al ovaj naso sam novu muzu maste Battle Star Galactica serija je najrealniji SF ikad, totalno su mislili na sve... ko je gledo zna na sta mislim
Jel imaš to na DVD-u. Odakle si? Mogli bi se dogovoriti ako imaš...

Lako je biti kapetan Voyagera ili Enterprisea, ali ovaj kapetan zaslužuje medalju.

LUČKI inspektor u Kopru zabranio je isplovljavanje brodu pod albanskom zastavom "Adal"(u kakvom je stanju mogli su promijetniti ime u "Equinox"), nabrojivši na njemu 48 krupnih nedostataka što je najviše u njegovoj karijeri inspektora.

Inspektor Ivo Maraspin čudi se kako je sedmočlanoj posadi, sastavljenoj od državljana Albanije, te Srbije i Crne Gore, uopće uspjelo doći do Slovenije, gdje su iskrcali 4 kontejnera s cigaretama.

"Do Kopra su doplovili napamet, odnosno naslijepo i neće otići dok ne isprave nedostatke", rekao je Maraspin.

Maraspin je sve europske lučke kapetanije obavijestio o svojim nalazima koji ozbiljno dovode u pitanje navigacijske sposobnosti broda.

Uz mnogo korozije i rupa na palubi i boku broda, ustanovio je da su oba magnetna kompasa pokvarena, da radar ne djeluje, a isto tako niti radio-oprema i navigacijska svjetla.

"Svi vatrogasni aparati su prazni, a u kapetanovoj kupaonici nema struje", među ostalim je u zapisnik o zabrani isplovljenja napisao slovenski lučki inspektor.

Zadnje izmijenjeno od: Konan. 19.04.2005. u 07:21.
Konan je offline   Reply With Quote