Citiraj:
Autor 2 die 4
Hvala Nik, već sam progooglao pola interweba i vidjeh ovu iz uvex-a, i prošao sam večinu ovih moto dućana, ali nikako da nađem Buff u nekom web dućanu da vidim cifre.
Vidio sam tvoju Buff maramu/balaclavu/kajgod i koliko je fino tanka i mislim da ću si tak nekaj i kupiti jer ne želim klasičnu balaklavu (kakvu već imam) nego baš nešto u stilu Buff-a!
Daj mi reci koji je to materijal, taj Buff kojeg ti imaš i kakav je za znojenje/ljeto-zima!?
|
Ja imam H.A.D., ali to ti je potpuno isto sto i Buff, tanka je, ali mislim da ces se po ljeti u tome skuhati (ali ce marama upiti znoj), zato sam ti i rekao da je bolji izbor svilena, koja je tanka ko lakmus papir.
Kod nas ti Buff drzi Hervis, Profil, a H.A.D. imas u Iglu sportu
Inace danas odvozih solo turu. Ono malo kapi kise sto je s vremena na vrijeme rominjalo nije vrijedno spomena.
Na stazi je za razliku od jucer bila gomila penzica planinara, pa nije bilo dosadno.
Spust Hunjka-1-23, jednom sam tuda davno isao, ali ne i najzanimljivijim dijelom - singlicom uz potok koja izbija drito na Gorsko zrcalo.
Put je fantazija, a onaj stijenski dio (detalj) bi se dao izvoziti kad bi se islo desno preko onog velikog kamena pa u potok - naravno to je skroz tehnicki zahebano i trebao bi netko biti dole u slucaju da se sleti s bicikla pa da hvata letaca da se ne pokrsi na kamenjaru
Na Gorskom zrcalu je bila alpinistaicka skola, tako da je bilo 30+ skolaraca koji su cudu gledali od kud sam ja sad to iskrsnuo
Inace sumari su rasturili pola puta izvlaceci drva pa se vozi po oranici, na svu srecu zemlja je popila vodu pa nije blato, u protivnom bi gurao bajk nizbrdo.
Par fotki (za Sileta):