View Single Post
Staro 11.04.2012., 12:24   #7
rdjavi
Registered User

rdjavi's Avatar

Datum registracije: Apr 2012
ploča asrock 4coredual-VSTA, stavljao procesore Pentium 4516Prescott2.93GHz533MHz1MB
Celeron D347(C1)Cedar Mill3.06GHz533MHz512KBram kingmax 512 ddr400, grafika geforce 7300le, napajanje ms 350.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ploča se pali nakon uključivanja power kabla ako je namješteno da se pali nakon nestanka/dolaska struje.
To što je iskrivljena može biti uzrokovano kulerom. Meni su sve ploče bile iskrivljene prije nego sam nabavio backplate. Može, naravno, biti i da je neki vod prekinut ali i da je jednostanvo neispravna. Probaj malo pritiska primjenit na taj dio ploče pa vidi jel pali.
Smiješno ali istinito, ja sam imao jedan acer aspire one koji se nije mogao uplaiti bez da ga malo savineš. Nije postao, a kad ga savineš dijagonalno, prođe u windoze. Nakon bootanja ga ne moraš više pritiskat, ali pri svakom restartu/paljenju je bilo potrebno savijanje .
moze biti to da je namještena u biosu da se pali posle nestanka struje ali bi trebala onda da upali sa mojim procesorima. jedino to ostaje to da zbog savijanja nece da pali, a kod njega u kućištu dok je bila mozda joj to nije smetalo. sad sam je poslao njemu nazad pa cu vidjeti sta on kaze.
hvala svima na pomoci!

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
ocito laze,ako si ti 100% provjerio da podržava

naravno i ako si siguran da su ostale komponente ispravne

bipova nikakvih nema? inace meni su se ploče same palile kada napajanje ni valjalo...
ostale komponente su ispravne, sve radilo na mojoj ploci koju sam izvadio prije par dana. i nosio kod druga u servis pa stavljali njegovo napajanje i procesor pa opet isto. i nema nikakvih bipova sto moze biti da je ploca neispravna ili da ne podrzava procesor, a oba koja sam stavljao ploca podrzava.

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.04.2012. u 14:47.
rdjavi je offline   Reply With Quote