View Single Post
Staro 10.04.2012., 15:38   #2786
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
možeš samo reći čime si odradio timelapse?

ja sam nedavno odslikao jedno 5000 slika i htio bi timelapse od toga napraviti, samo neznam čime. za sve moje video-editing potrebe koristim sony vegas, iako timelapse nisam uspio, učita mi slike ali ne mogu selektirati sve slike i nekako podesiti da ih vrti na 15fps, nego mi svaku sliku drži 5 sekundi. probao sam photolapse, ali to je smeće od programa i rezultat je neupotrebljiv.
slike su mi sve u 1600x1200 i iz toga sam mislio izvest jedan fullHD video u 4:3 formatu.
obradu fotografija (čisti primjer evo od 400 fotki ti u 3 4 upadnu glupe ptičurine i onda ih moraš obrisati kako nebi za vrijeme timelapsa imao crne mrlje koje se pokažu stotinku na videu..) radim u photoshop CS5...sve ostalo od kropanja,obrada boja,i pravljenje u video koristim lightroom CS5,na netu možeš za njega naći i templove već za time lapse od HD ili fullHD reze s 25 23 30 itd itd itd fremova...a završno spajanje u video koristim premiere cs5...

p.s. samo zato što netko nekoristi pravilo treće nemora značiti da je fotografija loša...općenito ta sva pravila su ok da ih se zna ali netreba razbijati glavu dok se fotka s pravilima jel nakraju zaboraviš šta uopće i radiš :S
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote