View Single Post
Staro 10.04.2012., 12:45   #1
Vedranicio
@The Banan Man
Moj komp

Vedranicio's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
(riješeno) BSOD s novim RAM-ima

Evo otkako sam kupia nove rame a oni su:

2GB PC2 6400 CL6 240 Pin DIMM Kingston 800 Mhz

Pitao sam čovjeka u dućanu za kupit rame on kaže da ima ove neke bolje da rade malo brže, ja ga pitam jeli to može normalno raditi s ovim mojim postojećim 800 mhz (Corsair su čini mi se) i on je rekao da može da neće biti nikakvih problema. Kupio sam ih ima možda 4 5 dana i sve je radilo normalno do tada (vidilo se full 4 gige).

I sad problem je sljedeći.

Jučer sam igrao MF2 (Call of Duty Modern Warfare 2) kojeg igram na Extra Settingsu sa +40 FPS-a bez ikakvih problema, ekran se zacrnio i počeo mi je zvuk na sluške trokavati (ili odjednom je stao) te je počelo ko robot na samrti (grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr), i odjednom BSOD.

Neznam jeli ovo važno ali taj (grrrr zvuk) sam dobio još jedanput prije dva dana kada sam igrao League of Legends, ali tad sam ga samo resetirao i sve je opet normalno radilo.

Gledam BSOD dole svaki put se mijenja error, a error je nestao kad sam izvadio nove rame (znači više toga nema), sad neznam jesu li ti novi rami oštećeni ili šta?

Također sam reinstalirao Windows x64 bitnu verziju tako da nije C corruptan niti ikakav virus.

Ako nekoga zanima kakve programe koristim inače ovako da očistim smeća, koristim:

CCleaner, nCleaner, Registry Repair, Spybot Search and Destroy.

Sad imam 2 gige u kompjuteru i sve normalno radi ali kad stavim te još 2 gige ond kingstonea ili kako li je već odma kad upalim komp logira se u windows 7 x64 bit i onda mi dođe plavi ekran.

Zadnje izmijenjeno od: Vedranicio. 10.04.2012. u 12:53.
Vedranicio je offline   Reply With Quote