View Single Post
Staro 09.04.2012., 19:25   #21711
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
evo konačan izgled remedy-a
danas sam ga malo uglancao

Fino, fino. Kad cemo na voznju?

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Meni se jako svidila singlica preko Mrcine, ima se tu kaj uvjezbavati i trenkati za prolaz bez silazenja s bajka, a trebalo bi malo upregnuti misice i pomaknuti koje deblo te urediti stazu tu i tamo pa da vidite stazu za voznju.
Startali smo s vrha, a do tornja smo se popeli singlicom od Cinovnicke livade koja sjece skijalista na sjev. strani.
Cim sunce zadje odjednom zahladi, ali na suncu je milina, gore je bilo 3°C, i Lugarnica otvorena. Oko Medvedgrada dobili smo pridruzenog cetveronoznog clana

Par fotki:

E Sile, na ovoj fotki si ispao predobro

Meni se isto svidjela staza. Bas je fora. Pogotovo taj tehnicki dio odozgora.

Jedino mi se ne svidja onaj dio kad se penjemo na Medvedgrad

Malo sam glumio Supermena danas, srecom dobro je proslo, cak stovise, odlicno

Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Razmišljam o kupnji bicikle, pa gledam ove nove Kona modele i cijene/popuste u Ciklo-Centru.

Kona Blast/Fire Mountain ili Mahuna/Kahuna, nešto u tom cijenovnom rangu.

Kolika/kakva je uopće razlika između vožnje na 26" i 29" kotačima ?

Veličina framea mi treba 20" pretpostavljam (190 cm, 92 cm dužina noge).

Dakle imate neku preporuku ? Nemora bit Kona i najnoviji 2012 modeli...
Sto se tice ovih gore, Blast je po meni najbolji zato jer ima vilicu sa 32mm nogama. To je Tora ako se ne varam.

Sto se tice razlike izmedju 29" i 26" to ces morati sam odluciti jer dok isprobas ne znas. Ja osobno nikad nebih isao na 29" zato jer je to za mene prevelko

Btw, imaj na umu da su Konine rame malo vece u odnosu na ostale proizvodjace, bar je meni tako bilo. Tako da obavezno isprobaj bajk prije kupovine

@danasnja voznja - evo koja slikica i od mene. Maloprije sam dosao doma jer cim sam dosao doma sa Sljemena samo sam produzio na Jarun malo se jos prodjirat. Otisao sam u sintetickoj majici dugih rukava (ispod sam jos imao kratku) i smrzao se ko pica.

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Cuky je offline   Reply With Quote