View Single Post
Staro 08.04.2012., 09:20   #473
Cvrle
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2012
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Cvrle, s koliko novca raspolažeš?
Mislim da bi ti pametnije bilo uzeti i3 i mbo tipa Asrock pro usb 3 i 4gb ddr3 a ovo svoje staviti u prodaju. Cijena bi te izašla kao da q9550 kupuješ, dakle cca 1000kn a imao bi novu cijelu platformu.
pa i nije da imam extra para posto sam se istrosio nedavno podosta a netrebam bash mjenajt sve posto za ono sta meni treba samo da promjenim proc radit ce mi na maxu ... a za god dve ili 3 ako cu htjet nesto vise kupit cu cjelu novu konfu ....

tako da mislim da q6600 mi je najlogicniji izbor za sada ...

hvala postu tho svako misljenje se cjeni !

lijepi pozdrav !

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Cooler če za stock voltažu poslužiti ali za overclock češ morati kupiti neki malo bolji.
Ne znam koji proc troši više struje ali Chif od 550W če ti biti sasvim dovoljan.
thnx pozdrav !

mislim da cu clocknut q6600 na 3.0 ili slicno ako ce za time bit potrebe prvo cu vidjet kako ce se ponasat d3 sa stockom ako ce trebat novi cooler ce ic unutra ali cisto sumljam da ce trebat ista vise od 2.4ghz za diablo

posto recommended za cpu veli da je dual core 2.4ghz a ja bi u ovom slucaju imao quad

ocistio sam cooler od prasine itd.. sada se puno manje cuje ... mislim da cu ipak morat neki cooler gledat ako itko zna kakav dobar a da nije previse glasan bio bi zahvalan !

pozdrav !

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 20:45.
Cvrle je offline   Reply With Quote