Citiraj:
Autor SileTzar
Da li je itko namjeravao ići sutra?
Pretpostavljam da ne, ali ne škodi pitat. Ja sam planirao klasično oko 10, a za spust ciljam neku stazu koja završava ili u Gračanima (kombo, 52) ili kod tunela (Pilana) ili recimo 12-icu. Ništa istočnije niti zapadnije od toga jer idem u Šestine kumovima na ručak.
Cuks jebote, pa šta nisi gume promijenio, sad se bezveze skucaš zbog čelostonki i koliko razabirem iz konteksta skoro te neko pobro? I jel to onaj isti lanac kojeg si krpo već par puta?
|
Ja namjeravam ici sutra, oko 10-11 tunel. Ovisno dal ce biti padalina (vecih) ili ne pa bi se mogli nesto dogovoriti.
Sto se tice guma, da, promjenio sam ih, ali sam vozio na tim novima s kojima bas i nisam zadovoljan, a lanac je novi koji sam od Zlaye kupio. Sta's kad se sranja desavaju.
Citiraj:
Autor zubich
@cuks:
ak možeš uzeti M665 model onda samo naprijed... to je dovoljno čvrsto čak i za DH.
|
Pa tako si nesto i razmisljam. Da nebi opet dosao u situaciju gdje cu morat ravnat kurble na novom pogonu (ako uzmem Deore, jel)
Citiraj:
Autor Nik
Ako se ne vozi na Uskrs, ne znaci da se ne vozi u:
PON, tunel 10h.
Prognoza kaze lijep i suncan dan, bez vjetra, ali malo svjezije.
|
To bih isto trebao doci voziti ako sve bude ok tako da bi se trebali vidjet
Citiraj:
Autor adaksinjo
cuks, ne, ne radi se o treku. šonjo je uvaljao syebanu kocnicu nekom liku na dbu pa ga prcam malo
ja stizem u utorak i picim gore oko 12-13h, stigle kineske gugle pa da vidim sljeme žutim očima 
|
Aha