-Dlink DSL-2741B
-Firmware Version: EU_1.00
-kanal 13, mode mixed b/g/n, kada stavim samo g ne želi se niti jedan uređaj spojiti na njega, mobitel, bilo koja mrežna, ništa. WPA2 AES enkripcija, širina pojasa 20MHz, TR auto (best). na dlink službenoj stranici uopće ne nalazim ovaj svoj model, pa je tako moja potraga za drugim fwom propala. ddwrt ne podržava ovaj modem.
-s jedne strane je komp s druge lap, sa lapa otvorim dijeljenu mapu i kopiram i pasteam sebi na disk. Ista stvar i sa mog laptopa na bratov komp, isto i na još jedan komp. Ovo je sve rađeno tako da su samo po dva uređaja bila spojena na wlan, ostali ugašeni.
wlan kartice: TP-LINK USB TL-WN322G driver 2.0.0.32; Atheros u thinkpadu ne znam koji 2.0.0.75; Ralink PCI sa RT2500 čipom u jednom kompu; drugi komp USB D-link DWA-123.
win7 64bit na mom kompu, 32 bit na ostalima, probano sa 32-32 i 32-64 ne radi kako treba. Svi su original i svi imaju sp1.
Nivo signala cca -40dBm
Jedno vrijeme sam potrošio preko tjedan dana pokušavajući razne confige i drivere i ne znam ni ja što, pa sam odustao jer sam mislio da je do modema/routera. Ne znam što da radim :/