Citiraj:
Autor dekky
Imam pitanje za ebay znalce.
Znaci dobio sam povrat od sellera za jedan paket i sad mi ti novci stoje tamo na paypalu al ne mogu nista s njima. Kako da kupim opet nesto s tim novcima jer kad kupujem sad nesto onda mi zeli skinuti s mastercarda?????
|
Ako je to onaj Balance, onda ce ti sjesti prvog u mjesecu ili ako hoces mozes sam odmah skinuti na karticu, ali ti zato uzimaju 5$
Citiraj:
Autor Herr Flick
Pozdrav.
Imam pitanje u vezi refounda.
Seller nije imao item pa mi je refoundao novac. I na paypalu piše da je povrat izvršen 3.4.
Ja danas gledam stanje i nema mi te love, niti na paypalu, niti na deviznom računu.
To malo duže traje ili je došlo do nekve greške?
|
Treba koji dan da sjedne. Obicno oko 3 dana
Citiraj:
Autor Cico96
Poz
eo da pitam gledam mobitele na ebayu i vidim iPhone 4 120 dolara, x10 oko 110 ima kao novih i sad da ja idem kupit recimo x10 koliko je to sigurno za 110 dolara jer je to prilično niska cijena oko 600-700 kn, il je to zbog bidanja ko će više ponudit, i ako ja ponudim u zadnjih 5 sek 125 dolara recimo, ja ću taj mob dobit ako mi bid bude najveći za 125 dolara?
|
Da, ako si zadnji onda ces ga dobiti. Ali racunaj da ces platiti i carinu i ostale gluposti od Overseasa. Ja sam na iPod Touch vrijednosti 1050 kn platio 498 kn