04.04.2012., 23:24
|
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
Autor Nik
Narucio sam to na blef i cekao da vidim sto ce biti, tak da nisam javno objavio...i dobro da nisam vidis komplikacija.
Prvo jedan dan nitko nista nije trzao, pa sam ih nazvao. Tada kroz razgovor s vrlo zbunjenim djelatnikom (uopce nije kuzio sto ga pitam i na koji nacin narucujem, kao da s mutavcem pricam) jos uvijek nisam znao prolazi li narudzba ili ne...sve do danas dok nisam pricao s vozacem (koji je takodjer zbunjen, jer na upit s kim pricam i gdje radite tip nije odgovarao vec mi tupio da mi u HR moramo znati da SLO posta ne prima privatne posiljke i lik uopce ne reagira na moje upite - te sam na kraju zakljucio da je to nekakva privatna osoba  koja je vratila paket na "nase" skladiste...na koncu sam mu se ispricao na smetnji i odpilio ga u stilu tko hebe stitnike  ).
Predvecer me napokon nazvao jedan suvisao tip (sef/vlasnik dostave) i objasnio kod koga je paket, s kim sam razgovarao i zasto posta ne preuzima paket te kad da zovem i koga i da to preuzmem tamo gdje se dogovorim.
Mislim da ti nema druge nego naruciti kod nekoga u SLO, ili nazvati ducan i dogovoriti slanje tako da posta primi paket (i eventualno platiti dostavu)...ali ako ti se javi ovaj lik koji i meni qrac ces dogovoriti 
|
Dobro si ti jos i prosao
Ja bum narucivao jedino ak nadem nekog iz slov, a to je ravno nuli 
|
|
|