Takvu privatnu posiljku posta ne zeli preuzeti, ovi (dostava) me zovu na mob, a mob u autu a ja u vinogradu
Ako mislite da je ekipa u bajkmaniji spaljena i zbunjena, nakon tel. razgovora s likom u ducanu imam dojam da ovima nisu ni do koljena. Naravno tipovi su poslali paket bez da me obavijeste na mail ili u online status narudzbe...a ja nek pogodim gdje je paket.
Na svu srecu ovi kaj dostavljaju su pametniji pa se sutra s vozacem trebam dogovoriti gdje se nadjemo u Brezicama.
Triper kombinacija na kvadrat...ali za Kayle Strait u cijeni od 29€ se isplati 
...nadam se da Ales ima pedale na lageru, tak da ubijem 2 muhe jednim udarcem.
Mjesta u autu ima, ne  -->
Sutra i ja idem u Sloveniju, 10:30-11h, ali to ovisi o vozacu koji mi dostavlja paket.
OK, kladim se da vam nista nije jasno
Narucih stitnike na postno lezece iz Factory Storea, ovi poslali po nekoj kurirskoj sluzbi (vjerojatno imaju s njome deal, dostava je free...jucer ih zvao i kaze lik da do sada jos nisu tako slali = odmah sam znao da ce biti problema).
Evo problema --->Takvu privatnu posiljku posta ne zeli preuzeti, ovi (dostava) me zovu na mob, a mob u autu a ja u vinogradu
Ako mislite da je ekipa u bajkmaniji spaljena i zbunjena, nakon tel. razgovora s likom u ducanu imam dojam da ovima nisu ni do koljena. Naravno tipovi su poslali paket bez da me obavijeste na mail ili u online status narudzbe...a ja nek pogodim gdje je paket.
Na svu srecu ovi kaj dostavljaju su pametniji pa se sutra s vozacem trebam dogovoriti gdje se nadjemo u Brezicama.
Triper kombinacija na kvadrat...ali za Kayle Strait u cijeni od 29€ se isplati 
...nadam se da Ales ima pedale na lageru, tak da ubijem 2 muhe jednim udarcem.
Mjesta u autu ima, ne 
|