View Single Post
Staro 04.04.2012., 16:43   #544
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Totalni idiotizam, stvarno misle ovce raditi od nas.

Jučer me prodavač htio na foru navuči na Revoluciju preplatu; skinuti me sa Smiley 100 preplate na bonove na 2-3 dana, pa me onda prebaciti na Revoluciju preplatu uz ugovor bla bla bla - kao za puno jeftinije dobijem mobitel. Ja ga samo gledam, klimam glavom i vrištim od smijeha u sebi. Nećete me skinuti sa Smiley, pa da ne znam što bude, pogotovo ne sad s ovim bonusom kojim imam doživotno (taman mi je 150 kuna za pozive), a pogotovo ne zbog razloga/u inat što su kompletno ukinuli Smiley za preplatu.

Ja kao petogodišnji korisnik Tele2 bonova i od nedavno (cca 6 mjeseci) Smiley 100 (+50 kuna bonusa) preplatnik bez ugovora, nemam pravo na NIKAKAV POPUST.

Primjera radi, HTC Evo 3D ne mogu dobiti ni na koji način dobiti jeftinije, dakle oko 2500 kuna ili koliko je već u njihovoj slobodnoj prodaji. Dok se preko web narudžbe taj isti mobitel može dobiti za 1995 kuna na bonove. Tko je tu lud?

Katastrofa.
Iako sam zadrzao broj,ja sam se skinuo s tele2 jos prije 2 godine zbog velikog lopovluka. Uhvatio sam ih kako mi dvostruko i vise naplacuju pozive tj. za 1:35 poziva pisali po 3 i vise minuta. Biljezio sam pozive u biljeznici kad sam imao prilike. Jedini odgovor od njih je bio " Tako pise u kompjuteru ". Znaci ni ispostava poziva ne znaci nista. Odvjetnik mi je rekao da je tesko dokazati osim da snimam pozive kamerom i i direktno pokazujem koliko je trajao ,i da na kraju cekam ispis,iako bi to mogao biti nevjerododstojan dokaz,pa sam odustao i prebacio se na bonove,pa na tomato i sad na bonbon.

Sto se evo 3d-a tice,naravno da kod njih nema logike,ali to mozes rijesiti tako sto narucis preko weba s nekim drugim brojem.
spawn je offline   Reply With Quote