Citiraj:
Autor Nik
Upravo sam to htio napisati, 100% da ti je popigan dropout.
Isti simptomi, ravnao ga 2x prosli mjesec
Imam x7 shiftere i mjenjac i to radi pic-pic...ali recimo da sam bio zadovoljniji s SLX+Deore XT shadow kombinacijom s kojom nisam imao ama bas nikakvih problema (u 4k km), koliko sam puta popigao masinicu, poravnao rukom i vozi dalje, nikakvih problema, a na oko se vidjelo da je dropout spigan prema van.
Na Jekylu neka samo malo popigam dropout vec pocinje saltanje po 2 brzine, a uopce se ne skuzi da je iskrivljen (objasnio mi je Ico kaj i kak da gledam), zatim buzire i sajle sam upokojio u manje od 2k km, puno teze mi je nastimati SRAM i cesto trebam korigirati mjenjace, posebno me iritira onaj kotacic s kojim se zateze/otpusta sajla na shifteru jer kao da ne reagira, ili reagira pa ju treba dosta puta odvrnuti da ima ucinka.
Na Shimanu bi to postelao u roku keks, sa SRAMom gnjavaza...tak kad bi sad kupovao taj dio opreme laganini bi isao SLX/XT-XT shadow kombinacija bez razmisljanja.
|
ovo u "normalnom" svijetu vrijedi obrnuto.
SRAM je lagano naštimat i namjestit, te nemaš nikad gnjavaže oko naštelavanja, a za šimano ovo što si napisao za SRAM
valjda si ti naletio na neki poseban komplet
@Destro
nema se para, inače bi bio zainteresiran s obzirom da mi treba obleka a nemam predrasude prema tajcama.