Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.04.2012., 02:32   #3324
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Vozio sam dosta na toj gumi, manje aute i nije bas smece jer sam se vozio i na pravom smecu koje je od prvog km plastika i koje su na kisi totalna katastrofa. Ne mogu se vise sjetit koje su bile druge ali prve su bile neke jeftine Fulde i jedva sam ceko da ih potrosm koliko su bile lose i zalio sam sto nisam opet uzeo Save. Ne znam valjda su vam velki moderni auti i gume koje su i 3,4,5 puta skuplje od nekih 13,14 jeftinaca malo digli kriterije pa od svega ocekujete da ce bit prva liga. Kod 13,14 colnih guma je Sava sasvim pristojan "bang for buck" osim ak nisu u zadnjih 5 godina napravili pravu revoluciju kod manjih guma u sto cisto sumnjam. Covijek ocito cilja na jeftine gume i tu ima svakavih katastrofa za koje je Sava pojam. Da hoce neke bolje gume reko bi mu odmah da uzme Continentalke premium cont. x jer su svugdje dobre i nisu preskupe. Imam i njih i nisam nikad bio zadovoljniji sa nekom gumom, cak sam i ovu zimu isal na krace ture sa njima i bio impresioniran a kisu uopce ne dozivljavaju.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.04.2012. u 02:46.
MAGARAC je offline   Reply With Quote