Citiraj:
Autor murina
Sličan problem, Zmija dijagnosticirao u 3 sekunde - iskrivljen dropout. Naravno da je iskopao jedan iz šupice 
|
Budem (ako cu stic u cetvrtak) skinuo dole masinicu i dropout da vidim dal je s njim sve ok.
Citiraj:
Autor SileTzar
Čuj, mene je Bane pregazio i savio mi se mjenjač na ful čudan način i sve radi pic pic. Ne sumnjam ja da ti znaš porihtat mjenjač, ali eto, meni sve radi odlično i pod opterećenjem i svakako nakon što mi ga je Zmija (a tko drugi) doveo u red.
Ali bože moj, ako si baš odlučio, a nije zgorega ni probat neš novo nekad, imaš barem sigurnog kupca za desni šifter XT 
|
Desni shifter mi je Deore pa mozda zato i kenja?
Lijevi shifter mi je XT.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Nemoj kupovati nove stražnje i prednje mjenjače. Shiftere ok, ali ovo dvoje ne.
Kad ih preuzimaš ne možeš nikako provjeriti imaju li lufta jer ih opruga zategne u krajnji položaj. Ja se sjebo dva puta, više neću nikada. Sva sreća pa sam oba puta dao 150kn za mašinicu pa nije neki problem.
Dakle, pravac u sloveniju kod aleša kupit X7 straga i shiftere možeš XX što se mene tiče, tak i tak njih budeš tek nakon ručica kočnica potrgao
Evenutalno ako naletiš da aleš ima za istu paru X9 mjenjač
I svakako ti se isplati skinut treću šajbu i uzet medium ili short cage po pitanju skakutanja lanca (samo ak ima 22-32 uzmi short inače neće moći ove noći)
Dakle, dobio sam 3 odgovora za majice, ostatak? 
|
Htio si valjda rec ne kupovat rabljeno?
Trecu sajbu sam odavno skinuo, gore je bash.
Sajbe su 22-32, zasto nebi medium radio?