Citiraj:
Autor Željac
razlika je u lovi, a lovu štedi na brojkama.
svakog ćeš sjebati i spigati... za to je i napravljen (u krajnosti)
bolje dobro prouči i složi kombinaciju za medium cage jer se u tome osjeti razlika. fleksanja, piganja, drljanja po žbicama i sl.

|
Ionak samo u obzir i dolazi medium cage. Zato mi sad i ide na zivce ovaj XT long cage.
Citiraj:
Autor zubich
netreba ti ništa više od X5, jako su male razlike u mjenjanju (gotovo neprimjetne), a cijena je eksponencijalno veća...
vozio sam ih sve (neke i više puta) i veće razlike nisam uočio OSIM što su X9 šifteri ipak finiji od X5 i X7... pa ako ti ulete, probaj ih, ali inače, stvarno ništa posebno.
|
Neki vrag me vuce na X9. Uzeo bi prednji shifter X9 2brzinski, zadnji X9 i zadnji mjenjac X9. Prednji mjenjac cu ostavit ovaj XT E-type jer mi proizvodjac njega preporuca da nebi bilo sranja oko mijenjanja brzina sa nekom drugom vrstom mjenjaca.
A s druge strane stoji i to sto Zeljac kaze, ionak ce se to sve lomit i pigat pa je onda mozda bolje skrsit X5 u odnosu na X7 i X9.
Draze mi je nekako da su mi i shifteri i mjenjac od aluminija nego od plastike.
Pojma nemam ni sam sta da radim.
Citiraj:
Autor Lovrix
53 min od tunela do Lugarnice Lojstekom , beat that bitches (ovo se ne tiče Danijela i Renesisa  )
|
Lovro, jedi jos zganaca
Trebat ce ti
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Dakle, oko 500-600kn timski komplet sa PCe natpisom, mene zanima jeste li vi zainteresirani za tako nešto, samo majicu, samo lače ili oboje?

|
Ja jesam, ali trenutno nisam u mogucnosti toliko love istrest na obleku. Ne kazem da mi nebi dobro dosla, ali imam u planu neke druge stvari rijesit, jbg.
Mozemo neke naljepnice za bajkove slozit. Predlazem PCE logo sa nekom slikom bicikla uz natpis:
PC Ekspert NN team