View Single Post
Staro 03.04.2012., 22:41   #21510
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Eto i nas doma, oprani i čisti, a dojmovi su brutalni.

Gore smo išli sa upaljenom samo lampom sa ebaya za 2$ , zadnju trećinu nam je mjesečina obasjavala. Hukanje životinja i stalno neko šetanje u šumi pored je malo scary, ali ponio je buraz na moj nagovor nož . Nema zajebancije gore, ni medvjed me nije mogao iznenaditi.
Max je bio gost iznenađenja na tunelu, Enduro ima čudan prizvuk na prvu . Tko mu kriv kad koči stalno...

Dolje je to druga priča. Logično, ide se podosta sporije, jer se ne vidi baš korijenje i kamenje najbolje, točno, vidiš ga 2m prije nego ti je kod kotača. Noge su me jače boljele na spustu nego na usponu koliko sam krut bio. Jedino pozitivno jest što te mrak tjera da gledaš 10m ispred, pa će i to dobro doći po danu kad se usavrši tehnika .

Ostalo - super. Sa Nikom i burazom ne može biti dosadno, opet je Lojstek pao kao od šale jer smo se zajebavali i podjebavali konstantno. Gore je puhalo pa smo se obukli, fiksilrali na Puntijarki lampe na kacigu i spustili se dolje. Za prvi puta, Nik je pazio i nije jurio, jer smo buraz i ja totalno bili pod dojmom. A i nakon 5min fakat izgubiš osjećaj da je mrak, i onda te samo kamenje iznenadi...

Super, za 3:40 od kuća-lugarnica-kuća, nije loše. Definitivno ću ići češće ako vrijeme dopusti.