Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.04.2012., 01:55   #3310
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Ali, ajmo probat uspoređivat aute po klasama i cjenovnim kategorijama (npr. RS Trophy - Focus RS) a ne kruške i jabuke. Ok?
OK, opet je Focus po svemu (osim vremenu na 'Ringu) bolji.

Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
M3 ultimate drivers car?je po njihvim reklamama i njihovim vozačima koji misle da su F1 vozači u najmanju ruku.

Ultimate Drivers Cars je za mene toliko opjevani GTR,Porša GT2,R8,ferkani,lambe,SLR i SLS itd itd.jednom rječju superauta a neki m3 kojeg nakon cca par godina svaka šuša može zemit i brijat da je alonso
mhm, bilo koji taj Ferrari, Datsun, Lambo i Meca može imati cijenu koliku hoće, snagu i zapreminu koliko hoće i vrijeme na TG test tracku i Ringu koliko hoće, a nijedan nije ikona automobilskog svijeta kao M3.
M3 je bio genijalan u vrijeme kad je za stisnut kvačilo na Lambu trebalo dvije noge i pošteno gurati, a Porsche bio predmet ismijavanja, i svakom generacijom je sve bolji i bolji.

Citiraj:
Autor microsoft66 Pregled postova
šteta što više nema autora ove teme, nfs RRejser-a.ja mislim da bi on na ringu sa ultimativnim vozačkim strojem 316d vozio ispod 8 minuta

Šteta što nema više ljudi koji i snagu procesora mjere vremenom na Nirburgringu.

Počinjem shvačati May-ovu mržnju prema tom mjestu.
Ako postoji beznačajnija stavka u sudu prema autu, bilo bi mi drago da se spomene.