View Single Post
Staro 03.04.2012., 00:15   #1
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Slika se zaledi u 3D-u

Konfa iz "moj komp", ova prva sa x1950gt grafom. Windows 7 32bit je gore. Sve je radilo ok, igrao sam warcraft 3 (jedino njega otkad sam stavio nove windowse) zadnje pred nekih mjesec dana i znam da je normalno radilo sve. Pred nekih tjedan dana sam 19" CRT zamjenio sa DELL u2312hm. To je jedina promjena. I stavio sam wireless karticu umjesto utp kabla koji je do sad bio (premjesten je komp u drugu sobu). Sve ostalo je isto. Komp je radio bez greške tih tjedan dana, dok danas nisam pokušao pokrenuti warcraft, nakon par sekundi se samo sledio, prestao reagirati na išta (nije nestalo slike). Prije toga nikakvih artefakata nije bilo. Ništa nije OC-ano. Probam pokrenut gpu test u OCCT-u i opet ista stvar, nakon 2 sec freeze i moram restartat.
Znači jedina promjena je novi monitor (sad je prek DVI-a) i wireless kartica. Stara rezolucija je bila 1280x1024, sad je 1920x1080. Dali je moguće da je nešto na grafičkoj ošlo? Budem sutra testiro grafu u drugom kompu a u ovaj stavio hd 4770... 6pin adapter za napajanje je iz jednog molexa a ne 2 ko ovi novi (ali je radilo normalno zadnje 3-4 godine. Prime95 sam vrtio 45 min i nikakvih grešaka i temperature su sasvim ok. Oni mutavi driveri od viste su gore jer nema podrške za dx9 kartice za win7 ali kao što rekoh, sve je radilo prije mjesec dana.
njuskalo je offline   Reply With Quote