Postoji flashanje i s WinFlashom koji radi iz Windowsa (kako i ime kaže).
Uključiš - Load Image - program - restart. I radi bez problema. Između svakog od ovih koraka stvar isključuje monitor. Da se ne bi tko preplašio.
Modanje 350 u XT je moguće. Meni je uspjelo. Istina je da sam Isprobao sve biose na TechPowerUp i prešao na drugu stranicu pa po redu... I uspjelo je da mi barem piše 9800XT. I dalje je normalno radila. Kako ni sam ne znam koja je točno razlika između pro i XT, vratio sam nazad jer se ovaj pro da fino clockati i bez XT BIOS-a.
Nekada mi nije htio uči u Windows, nekada je imao artifakte, a nekada je OC bio značajno slabiji. Našao sam neki HIS koji je radio savršeno.
Dell BIOS (trenuci očaja) mi je zablokirao karticu pa sam se koristio starom i provjerenom metodom. S3Trio64 PCI sa impresivnih 756 kb EDO memorije, pa opet ispočetka.
Uglavnom, veselje je bilo potpuno kada je u device manageru pisalo ATI Radeon 9800XT, I stvar je radila odlično.
Na TechPowerUp ima zanimljiva funkcija pod Advanced. Tamo možete odabrati brzinu GPU i memorije te PAL/NTSC izlaz za karticu. Valja pritisnuti da želite tako moddani BIOS i tako će se kartica predstavljati Windowsima. Imati će upravo takve postavke.
Flashanje sa ATI flashom je jednako kao i sa FlashROM-om ali mi jednostavno nije radilo, iz nepoznatih razloga. Mislim, pročitao sam upute. Ne radi. Možda nekome radi...