Citiraj:
Autor burmuz
Uzmeš Megane R.S. i vozi. Niti je skup, niti se kvari.
|
Nije skup i ne kvari se? dobro o kvarovim ne bi sad potezao polemike no da nije skup

Meni je recimo dat 230+ k za kompakta puno. No svak ima svoje veselje.
Citiraj:
Autor burmuz
Dobri u F1, kuda ćeš bolje.
|
F1 s tim autom ima veze koliko i slon s baletom. Googlaj marketing
Citiraj:
Autor burmuz
Samo da dodam da isti team ima velike veze sa F1
|
Koje to velike veze ima s F1 odjelom osim što nosi marketinški isti naziv?
Citiraj:
Autor burmuz
( pogledaj samo prednje krilo na R.S. modelima, valjda te podsjeća na nešto)
|
Nisam znao da jedan Megane ima prednje
krilo.
No ajd možda sam u krivu, no daj mi onda reci koju ulogu ima to ''krilo s F1 bolida'' na jednom kompaktu?
Citiraj:
Autor burmuz
Mislim, ja sam zaljubljenik u isti tako da...
|
...si ujedno objektivan do samih granica fanatizma
Citiraj:
Autor burmuz
Ali svojim postom htjedoh reći sljedeće: za male pare dobiješ auto koji je zvijer.
|
230+ tisuća kuna nisu male pare, posebice ne za RH standarde.
Da auto jest dobar ali baš reći da je jeftin.
Citiraj:
Autor burmuz
a brate imaš u Top Gear-u review pa vidi.
|
Recenzija u top gear-u
Top Gear spada pod zabavni program. Oni nisu niakkav consumer advice program niti njihove ''recenzije'' imaju veze sa stvarnim stanjem. To je emisija čisto zabanog karaktera.
Citiraj:
Autor listerstorm
Osim toga, Focus RS na stazi (Ring) gubi od R26R-a za 10 sekundi, što je poprilično za 33% slabiji motor.
|
Mogu li ja u R26R povest curu, frenda i njegovu curu na cugu ako ih sretnem u gradu?
A mogu li to u Fikusu RS?
R26R je super auto za ganjat ga po stazi, no to je ujedno i sve u čemu je dobar.
I za kraj, vidim da se tu svi busaju vremenima na zelenom paklu i sl. Ajd nek vlasnici tih jurilica kažu koliko su krugova ovaj mjesec (ma unazad godinu dana) napravili po istom? Koliko su puta ovaj mjesec otišli na neki track day? A koliko su puta taj isti auto ovaj mjesec koristili u gradskoj gužvi da odvezu baku/mamu/ženu/curu na plac ili do trgovine?