na 4.5 GHz je za 24/7 (zbog sleep-a, ne radi ako se ukljuci pll overvoltage, a to je potrebno za veci OC), vcore je slozen sa offsetom i C1E je ukljucen tako da takt od 1.6 GHz do 4.5 GHz, a vcore ide od 0.95 do 1.35 (1.375 max u ultra zahtjevnim situacijama ko sto su benchevi, ako mu je potrebno). u idle je ~35, zahtjevne igre ~55, intel burn test ~72 s tim da je pumpa slozena da radi sporije toliko da bude potpuno necujna, a vent kontrolira ploca i isto je slozen da se ubrzava po potrebi da bude sto tise.
push-pull nisam probo jer nemam odgovarajuci drugi vent (nebi imalo smisla da nisu slicni po performansama), a i kolko sam vidio po testovima - zanemarivo je, 2-3 stupnja manje, a dosta vise buke.
btw pasta je arctic cooling ceramique 2 (navodno je i ova stock vrlo dobra, ali imo sam nekih zajebancija s plocom pa sam moro skidat par puta proc i moro sam zamjenit pastu), a vent je slozen da uvlaci hladan zrak iz vana kroz radijator u kuciste (tako corsair preporuca i stvarno je razlika u ~5 stupnjeva u odnosu na setup di vent uvlaci zrak iz kucista kroz radijator van). al nije bed kaj topli zrak ide u kuciste jer mi od naprijed 2x120mm guraju hladan nutra i onda se to vuce van kroz 2x140mm na vrhu kucista.
ugl, dobro je prozraceno kuciste i skoro uopce se ne cuje u normalno radu, u igrama naravno ventovi od grafe i ovaj od H60 rade brze pa se cuju